Kassa

Locatie: Studio 4 Hilversum
Datum: Iedere zaterdag
Tijd aanwezig: 18.00 uur 
Prijs: € 5,-  (incl. Italiaanse panini)
Combi ticket inclusief Beeld en Geluid: € 12,-
Minimumleeftijd:
 12 jaar

Kassa

De uitzendingen van het consumentenprogramma van de VARA komen iedere zaterdag live vanaf het Mediapark in Hilversum. In het Studio Centrum ontvangt Brecht van Hulten haar gasten en worden de producten getest. Wil je hier bij aanwezig zijn? Dat kan!

Nieuw arrangement
Kassa + Beeld en Geluid. Maak de media ervaring compleet! Hiermee heeft u op de dag van de uitzending zowel toegang tot het Beeld en Geluid Experience, als tot de live-uitzending van Kassa.

Tips

- Naast het bijwonen van de opnames van Kassa, kan je er ook een volledige dag uit van maken! Ga voor de uitzending naar de Beeld en Geluid experience op het Mediapark. Je ontvangt op de dag van de komst naar de Kassa studio 25% korting op de toegang van de Beeld en Geluid experience.

- Lijkt het je leuk om een uniek kijkje achter de schermen te nemen d.m.v. een rondleiding? Mail dan eens voor de mogelijkheden naar publiek@vara.nl

- Kom je met een groep van minimaal 15? Voor je familie, vrienden of bedrijf regelt de VARA in samenwerking met Beeld en Geluid een speciaal arrangement. Voor meer informatie kan je contact opnemen met de VARA publieksservice via nummer 0900-0123 (0 cpm).

Trein:

- Uitstappen op station Hilversum Noord - Kies de ingang Sumatralaan -Volg de hoofdroute op de voetgangersbewegwijzering naar Studio 4 (of loop via de ‘Kijkbuis’ naar het Mediapark, volg de bordjes. Als u uit de Kijkbuis komt gaat u linksaf,  na 20 meter vind u de ingang/receptie van Studio 4 aan uw linkerhand)

Auto: Het Mediapark is per auto het snelst bereikbaar vanaf de A1

Vanuit richting Amsterdam:

- Vanaf de Ring A10 neemt u de afslag richting A1 Amersfoort

- Daarna neemt u afslag Laren/Hilversum, volg borden MediaPark

Vanuit richting Utrecht:

- Neem de A27 richting Hilversum, rij de afslag Hilversum voorbij

- Volg borden naar Amsterdam (A1), afslag Laren, volg borden Mediapark

Parkeren Mediapark

BNNVARA opent in de avonduren en in de weekends de eigen parkeerplaats voor bezoekers van BNNVARA programma’s. Let wel, hier hoeft u geen parkeergeld te betalen, elders op het Mediapark wel.

Voor Kassa zijn er twee soorten tickets beschikbaar:

Regulier: € 5,- + € 0,89 ticketkosten. Hiermee heeft u alleen toegang tot de uitzending

- Kassa + Beeld en Geluid: € 12,- + € 0,89 ticketkosten. Hiermee heeft u op de dag van de uitzending zowel toegang tot het Beeld en Geluid Experience, als tot de live-uitzending van Kassa. Het ticket heeft een unieke code en is geldig voor één persoon per ticket op de dag van de desbetreffende uitzending. 

Voor alle bestellingen geldt een iDEAL-toeslag van € 0,39 per bestelling.